keskiviikkona, toukokuuta 27, 2009

Ihana, ihana kesä...

...on täällä!

Pikkumiehelle kaikki ulkona on uutta ja jännää, joten sielläpä sitten vierähtää tovi jos toinenkin ihmetellessä. Ompelukone on siis saanut huilata, puikot puolestaan ovat taas päässeet hommiin. Ja mukavaahan tuo neulominen taas onkin, tauon jälkeen. Valmista ei vaan tule ihan samaa tahtia, mutta tekeminenhän se onkin tärkeintä!

Kevään viimeinen Sny-paketti oli oikein inspiroiva ja ihana:


Ihana Sirdarin lastenvaateohje-lehtinen, pikaselauksella löytyi useampikin toteutuskelpoinen malli, ainakin upouusi kummityttöni saa tuollaisen hatun joka kannessa tuosta ihanan värisestä Katian puuvillalangasta noilla ihanilla addin bambupuikoilla ja voin sen sitten vaikka päätellä noilla lenkkipääneuloilla...ja mitäs niitä hauskoja sanontoja olikaan....ympäri mennään, yhteen tullaan, minkä taakseen jättää sen edestään löytää, kyllä (neulova)Suomi on pieni...Sain siis aiemmin Snylleni myymästäni langasta tehdyn pikkupussukan, hauskaa!

Suuret kiitokset siis Eicca! Ja kyllä, olet onnistunut ilahduttamaan minua kovasti. Hyvää kesää myös Sinulle!

2 kommenttia:

  1. KIITOS!! :)
    Kaikki paketit ovat olleet todella ihania. Mutta erityisesti tämä viimeinen!! Kaunis kiitos kaikista, oli ilo saada olla parisi SNY-ringissä :)
    Nyt voinkin alkaa katsastaa mitä ihanaa niiden ihanien pakettien lähettäjän blogista löytyykään.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kuulla, että paketit ilahduttivat! Hyvää kesää sinullekin!

    VastaaPoista