torstaina, tammikuuta 15, 2009

Neulojan sukat
Neuloin sukat.

Luonnonvalkoisesta seiskaveikasta. Ihan perussukkaa yksinkertaisella pitsikuviolla, että luulisi onnistuvan.


Kas kummaa, valmiina ensimmäisen sukan varsi olikin lyhyempi kuin parinsa. No, koska olen neuloja, en purkaja, ja lankaakin riitti, niin tein sitten toisen vastaavan parin. Tällä kertaa ensimmäinen sukka oli se pidempi ja toinen vastaavasti mallikertaa lyhyempi.


Ja näin saatiin kaksi paria valkoisia villasukkia.Hyvää tässä erheessä oli se, että sain melkein kaikki taloudesta löytyvät luonnonvalkoiset veljekset käytettyä. Huonoa se, että nyt minulla on kaksi paria villasukkia, joita en tarvitse.

Mutta tämä on ihana:
Swallowtail-huivi, merinovillasta. Tähänkin löytyi lanka ihan omista varastoista, yllätys... Tämän vuoden tavoitteena voisikin olla tyhjentää noita omia laatikoita mahdollisuuksien mukaan. Neulomalla se ei ehkä kokonaan onnistu, joudun kenties turvautumaan järeämpiin aseisiin.

(Lankahamstereihin osallistumistakin on harkittu vakavasti.)

1 kommentti:

  1. Upea huivi ja kauniit sukat! Sulla on kyllä tosi siistin näköinen neulekäsiala (tutkailin tuota sukkakuvaa vähän tarkemminkin :D).

    Itse olen kerännyt ns. lahjalaatikkoon neuleita, joita en ole osannut nähdä omassa käytössä. Olen sitten antanut niitä lahjoiksi ihmisille, joille ne on käynyt paremmin ja käyttöä on löytynyt.

    VastaaPoista