lauantaina, huhtikuuta 04, 2009

Miun pikkupikkupuotisein

Koska ompelukseni ovat herättäneet mielenkiintoa niin perustin noille myytäville tuotteille uuden blogin, pysyvät siellä sitten paremmin esillä ja on helpompi päivittää jo uuden kodin löytäneet.
Tällä hetkellä siellä on koristekansia neuvolakorteille, muistikirjoille ja kalentereille, tulossa nappeja, rintamerkkejä, pinnejä ja ponkkareita -näitä voi toki kysellä sähköpostilla jo etukäteenkin!
Tulevaisuudessa mahdollisesti tarjolla myös jotain neulottua ja virkattuakin.Pikkupikkupuodin hyllylle pääset kurkkaamaan sivupalkin linkistä, tervemenoa!

Ainakin toistaiseksi tämä käsityöhomma on vain harrastus, harrastus joka ei juurikaan tuota mitään. Silti menoista ja tuloista pidetään tiukasti kirjaa, joten
harmaus on poissa näistäkin vähäisistä tekeleistä!

6 kommenttia:

 1. Onnea pienelle puodillesi :) ! Joku vastaava olisi itselläkin haaveissa mutta ainakin vielä tekemiseni tahti on niin hidas että tuskin ryhdyn tuumasta toimeen. Pidetään vielä mietintämyssyssä :). Mutta mielestäni on hienoa että tällaisia puoteja tulee, että käsityötä arvostetaan ja että innostetaan yrittäjyyteen, vaikkakin sitten harrastuspohjalta!

  VastaaPoista
 2. Helinä: Kiitos onnentoivotuksista. Pitkään olen minäkin tätä haudutellut, ja välillä aina tehnytkin jotain myyntiin. Nyt on ollut taukoa, mutta jospa se tästä taas piristyisi...

  -iinu-:Kiitos! Laitoin nyt ensi alkuun tuon blogin, kassellaan sitten jatkoa kenties joskus...

  VastaaPoista
 3. Onnea pikkupuodille! Suloisia juttuja olet tehnyt ja uskon, että kiinnostusta riittää. :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia ompeluksia bongasin blogistasi, tulen varmasti toistekin :)

  VastaaPoista
 5. Kati: Kiitos, ja Tervetuloa visiitille toistekin, kiva kun poikkesit!

  VastaaPoista
 6. ~Maria~: Kiitos, ihan kivasti on ollut kiinostusta tuotteisiini siihen nähden, kuinka vähän vaivaa olen nähnyt myynnin edistämiseksi :)

  VastaaPoista